Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ από την KRYOLAN !

Καλημέρα σας ....
   Φοιτώ στο Δ.ΙΕΚ στον τομέα Τεχνικός Αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ. Πριν αρκετό καιρό στο εργαστήριο μας όπου και μαθαίνουμε μακιγιάζ και περιποιήσεις προσώπου αρχικά , δεχτήκαμε την επίσκεψη από την KRYOLAN . Μας έδειξε πως να κάνουμε ένα βραδινό μακιγιάζ και φυσικά σαν σπουδάστριες πρώτου εξαμήνου είχαμε και το δωράκι μας .

   

Το δωράκι μας ήταν ένα μολύβι ματιών και μόλις το είδα σοκαρίστηκα διότι ήταν τεράστιο :)

Με την βοήθεια των καθηγητριών μας , επιλέξαμε και διαλέξαμε τα προϊόντα που θέλαμε για προσωπική μας χρήση ,αλλά και στα εργαστήρια . Έτσι πήραμε το πυργάκι με τα καμουφλάζ τεσσάρων αποχρώσεων , 2 μέικ απ όπου το ένα είναι για το πρόσωπο μας η απόχρωση κι ένα σκούρο για να κάνουμε τα "κοψίματα" και τέλος πήραμε 2 σφουγγαράκια τρίγωνα και μια πούδρα διάφανη .
Το καλό ήταν πως η κυρία που ήρθε και μας έκανε το σεμινάριο,μας έδωσε την ευκαιρία να αγοράσουμε σε τιμές έκθεσης ως έξτρα δώρο για τη γνωριμίας μας με την KRYOLAN.

Το πρώτο προϊόν λοιπόν είναι το πυργάκι με τα καμουφλάζ(κονσίλερ)
Περιέχει το πράσινο που είναι καλυπτικό για τα σπυράκια ....Το κόκκινο που είναι για τους μαύρους κύκλους και 2 αποχρώσεις του μπεζ...ένα ανοιχτό και ένα λίγο πιο σκούρο. 


Το επόμενο προϊόν ήταν το μέικ απ σε μορφή στικ στην απόχρωση της επιδερμίδας μας .
Το είχα δοκιμάσει εγώ μέσω της κοπέλας που επιμελήθηκε το μακιγιάζ του γάμου μου και είναι πολύ καλυπτικό ..ειδικά σε λιπαρές επιδερμίδες.




Περνάμε τώρα στο μέικ απ στικ σε πολύ σκούρα απόχρωση ...Την χρησιμοποιούμε για να κρύψουμε διάφορες "ατέλειες" στο πρόσωπο μας..Να κόψουμε ή αλλιώς να φωτοσκιάσουμε .


Τέλος θα σας δείξω και την διάφανη πούδρα και τα σφουγγαράκια μου...Η διάφανη πούδρα δεν είναι όπως την φαντάζεστε λευκή ...Λέγεται διάφανη γιατί είναι ουδέτερη πολύ και ταιριάζει σε όλες μας .... Επίσης μας είπαν πως είναι η πιο ασφαλής επιλογή για χρήση πούδρας και την χρησιμοποιούμε και όταν κάνουμε τοποθέτηση σκιάς στα μάτια,βάζουμε από κάτω μήπως και πέσει ποσότητα σκιάς κάτω από το μάτι και με μια βεντάλια πολύ εύκολα και χωρίς να χαλάσουμε τη βάση,την αφαιρούμε μόλις ολοκληρώσουμε .




Αυτά ήταν τα προϊόντα που έχουμε πάρει για να κάνουμε την τέλεια βάση για ένα υπέροχο μακιγιάζ. Έχει βέβαια και ένα άλλο στικ για να δώσουμε φως όπου χρειάζεται μα όταν θα το πάρω θα σας το δείξω και αυτό :)


Τα φιλιά μου σε όλες :)
Σταθούλα Beauty Blogger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου