Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Καθημερινός επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου ... Test Products

Καλημέρα σας .... Τι κάνετε ?
 Σήμερα θα σας παρουσιάσω τα προϊόντα που έχω για δοκιμή από την επαγγελματική εταιρεία της Juliette Armand .... Τα προϊόντα αυτά μπορείτε να τα βρείτε μόνο σε ινστιτούτα αισθητικής καθότι τα χρησιμοποιούν.

Θα σας δείξω πρώτα τη σειρά 08 .. Πρόκειται για σειρά που αφορά σε λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα !
Πρόκειται για ένα υγρό σαπούνι για λιπαρά - ακνεϊκά δέρματα... Το χρησιμοποιώ πρωί - βράδυ.

Στυπτική λοσιόν για ακνεϊκά δέρματα αλλά και λιπαρά επίσης. Χρησιμοποιείται πρωί-βράδυ και έχει ένα δροσιστικό τελείωμα.

Τοπικό στικ για τα σπυράκια.Έχει άμεσα και δραστικά αποτελέσματα αναστέλλοντας την περαιτέρω εξέλιξη τους και φλεγμονή... Το χρησιμοποιώ τοπικά όταν χρειαστεί 3 φορές την ημέρα.

Τώρα θα σας παρουσιάσω 2 προϊόντα που είναι ουδέτερα σε σχέση με τον τύπο επιδερμίδας μου.
Γαλάκτωμα καθαρισμού του δέρματος από ρύπους και μακιγιάζ, πλούσιο σε ενυδατικούς, αντισηπτικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Το χρησιμοποιώ ως έξτρα tip για να αφαιρέσω τελείως τελείως το μακιγιάζ που είναι βαρύ συνήθως .



Τέλος θέλησα να δοκιμάσω και ένα προϊόν για το σώμα 
Αφρόλουτρο (2 σε 1) με απαλούς καθαριστικούς παράγοντες που δεν ερεθίζει το δέρμα και κόκκους Bamboo διαμέτρου 300-500μ (microns), για μηχανική απολέπιση.Καθαρίζει, αναζωογονεί, τονώνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Συχνή χρήση και ήπια απολέπιση 

Αυτά λοιπόν είναι κάποια ακόμα προϊόντα επαγγελματικά που είχα την ευκολία να προμηθευτώ και να δοκιμάσω !

Καλή σας ημέρα κορίτσια :)

Υ.Γ. Γράφω πρόοδο και έχω πολύ διάβασμα γι αυτό κι αργώ να σας δείξω ότι νέο έχω από προϊόντα.. Δείξτε κατανόηση και δώστε μου κουράγιο :D




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου